May 4, 2009

survey camp terBAIK!

wlwpon cm da berzaman da survey camp berlalu,nak jugak cter!
(xmo kalah ngan shikin,heheh :D)

mule2 mse smpai je kt resort 2,seyes hati terdetik lalu berkate (ceit gile skema ayat) "mane resortnye,xkan kecik cmni je kot?"...tapi xpe kite tabahkan hati n ternyata duduk situ mmg rase menghargai keindahan alam (hari ni hari ayat melalut)~pemandangan laut/muara sungai die
mmg sgt2 cantik .wlwpn resort die xlah se'grand' resort2 lain,kitorg sume enjoy la duduk situ,bak kate farhana roslee (a.k.a. papoki) la "survey camp best walaupun kena menderma darah".yup banyak btol nyamuk kat situ,n putera katak pon banyak smpai sky,adah dll menjerit... :D

there are some pics captured n credit 2 eira,my rum8,tq 4 the camera!


b4 bertolak



love the view during sunset! :)


nad merenung mase depan,heheh...


my fav pics after all,coz i yg amek gmbr neh,
bro posing maut a!

bbq nite yg sgt hepi :D

keindahan alam ciptaan Allah

x aci,mau masuk dlm gmbr juge!!

kami mmg suke bergambar!:D

our beloved dr nasir(right) accompanied by dr syed baharom


presentation yg byk attack meng'attack',heheh

rasenye, tu je kot gmbr2 fav (yg bole diuploadkan),so kepada kwn2 civil yg ade gmbr2 survey camp yg lain bole la share2 ye...

k lots of love
nisa ;)

3 voice(s):

aRiDaN said...

ganas nye aku dduk.
hihihi

love,
budak sopan

Anonymous said...

farhana roslee tu papoki~
heee~~
gedix skit.

shikin amran~ said...

huaaa.. takmo kalah ngan ak yer... gagagagagag~

Post a Comment

 

Template by Best Web Hosting