Dec 22, 2009

summary

july 09 semester break da lame start sejak habisnya last paper,Hydraulics,23 Nov lepas tapi rase cm bru2 ni je cuti bermula.bru2 ni je dapat berehat.ape yg dah dilakukan dlm tempoh sebulan ni??jom kite imbas balik~

24.Nov.09 : balik rumah

tumpang kete nad balik KL,1st tym blk hjg sem tmpg kwn,almaklumlah dah anta dulu brg2 blk rmh,kalau x,mne muat nk tmpg kete org,hoho,blk skali dengan duwe yg dok kt seat blkg pose gaya model,haha terbaik lah!anyway thanks a lot nad n duwe ;)
next - busy ngan preparation kenduri Ibal

29.Nov.09 : Ibal's wedding
my bro's wedding,it's the 1st one for my family,really excited bout it,preparation cam whoah,penat gile tapi best!the best part was,some of my relatives said the same thing to my mom which was "kita doa moga2 lepas ni wedding ada tiap2 tahun,every year ade anak Kak Nani yg kahwin"
wooohhooooo,seriously i like that sentence,amin cepat-cepat!Amin... :P

3.Dec.09 - 14.Dec.09 : Khemah Ibadah Musim Cuti Sekolah 2009 (plus ToT)
perkara yg paling best utk cuti sem ni (so far) .dilantik sbg ajk kebajikan (welfare) at first place,tp sbb x cukup fasi,tpakse jd fasi jugak,wuwuuuu mule2 mmg x konfiden nak ajar budak2 ni,ye la,mane la cukup ilmu agama,mane ade manusia perfect,mmg ade banyak yg kena perbaiki ni tp atas dorongan dan sokongan kwn,cewwah ayt poyo,bjaye la habiskan program ni,moga2 adik2 tu dapat manfaatkan ape yang diorang dapat dari KI ni,time kaseh kawan2 :)

jagalah hati anda dengan baik,jangan sampai dihitamkan ;)

adik2 bawah jagaan saya,ramai btol adik perempuan saya! :)

dayana,cutest girl in KI09!


15.Dec.09 : balik rumah!wooohooooo
setelah 2 minggu hidup dalam ketakutan kt v3 tu(bukan takut hantu,tp takut kantoi ngan kak shida sbb jadi penunggu haram),akhirnya dapat balik rumah,cuti sem yg sebenar akan bermula,owyeahhhh!!!thanks to aza n her dad,tumpang mereka balik rumah,teruja ble dpt tau rupe2nye rmh ktorg dekat je,hoho

18.Dec.09 : SOGO
shopping la ape lagi kan?tapi yg ni kena paksa ikut sbnrnye,teman mak beli beg,tu pn sbb dijanjikan purse baru plus kena marah ngan kakak barulah ikut g sana,kali terakhir pegi,masa form 4 kot,seriously x suke Sogo,mule2 x igt nape,tapi bile berada dlm crowd manusia yg terdiri drpd makcik2,kakak2 dan seangkatan dgnnye yg rambang mata tgk beg kasut baju kiri kanan,barulah teringat,oh this is why i hate sogo,sesak tahap dewa,plus bengang bile msuk surau sogo,jumpe plak perempuan2 yg sgt selfish di dlmnye.boleh plak duduk2,sembang2 kt tgh2 alam,mengganggu lalu lintas padahal ramai gile org yg tengah beratur tunggu turn nak solat.hui berapinye dengan makhluk2 ini,rase nak sepak sorang2 biar diorg terbang jauh,clear sket jalan tuh.hish menyusahkan org btol...but atleast puas hati la dpt purse baru tajaan mak,heheh...

20.Dec.09 : kendurikendurikenduri
1st,kenduri anak cikgu fadzillah,yg best nye buat kat dewan SBPI Gombak,my school!!husband cikgu dormm8 abah,so abah dpt jemputan of course la abah bawak saya kan,cikgu fadzillah cikgu saya.excited gile bile sampai sekolah,lame woh x dtg sini,kali terakhir mse amek sijil spm 2thn lepas,jumpa cikgu2....terharu gile bile cikgu fadzillah n ustazah siti ingat lg name saya,sayang cikgu2!:D mood mmg sgt bagus pastu...then seriously la,1st time pergi 3 kenduri kawen dlm mase 1 hari,lpas kenduri anak cikgu,g plak 2 lg kenduri,kesian kat perut hari 2,macam da xnak masuk mknn da,fully loaded,ramai btol org kahwin hjg2 tahun ni

22.Dec.09 : J Card Day!!
hari yg ditunggu2 akhirnye tibe!mmg hectic gle la jj hri tu,penuh dengan mak2 shin chan,sesak gle,mmg best la sume brg ade diskaun,tp malangnye semangat mak-shin-chan saya x cukup kuat lg,tensen bile ramai sgt org,x sanggup nak compete dengan mereka yg ternyata jauh lg pro ni,kalah year end sale,mmg serius sesak,troli pn mcm x cukup,dahsyat sungguh!


terasa mcm cukup padat jadual hidup baru2 ni,baru nak nikmati cuti yang berbaki ni...ade sape2 nak g ice skating,jom kawan2?

3 voice(s):

adah said...

ki best!
yelh ade org motivate die jdi fasi..
uwek..

nisa said...

hahha adah jeles ke??? :p

adah said...

???x de maknenye...
bluek=p

Post a Comment

 

Template by Best Web Hosting