Jan 5, 2009

welcome to the blog world! \(^_^)/

assalamualaikum n hello everyone!


wow! this is my first time to blog,heheh.
a bit excited to do this.(dunno what to write,*sigh*)

credit to syikin yang asyik suruh saya membuat blog neh n janji nk tolong saya nanti
...*wink2*

yeah right now i'm sitting in front of my laptop trying to remember all the things that happen to me since last monday...hmmmm.....
  • monday : sampai UTp around 5pm...fuh!!mmg menguji stamina!!jalan dari gate yg jauh gile tu sampai la ke v3~mmg nak patah kaki ngan bahu la,dgn beg baju n beg laptop yg sgt la 'ringan' tu...seb baik ade ammeltz yoko yoko!=)
  • tuesday : meeting UCITY...kena handle TAYLOR'S n UPM...bile org dengar taylor sume cam "wow,taylor!untung a ko nisa!bertuah gile ko dpt taylor!"...bertuah ke aku??ntah,xde prasaan...
  • wednesday : meeting n then cabut balik rumah syikin...
  • thursday : it's a boring day,xtau nak buat ape,blank2!
  • friday : yay!atleast ade jugak hari yg besh!me,syikin,sky n sherry meronggeng ke ipoh(JJ).sronok sgt since bosan sgt duk utp...shopping,bowling,johny's n mcD!hehe...
  • saturday : (BLANK)
  • sunday : another BLANK...eh lupe plak~watching movies with girlfriends kt bilik nadhirah,wah sgt seronok!gelak cm x ingat dunia je,ish3...i prefer sydney white rather than edward cullen,dunno why,hahah...
  • monday again! : yes akhirnya esok saya akan balik rumah!!!sape2 nak join saye balik rumah jom le,ade xtra tiket ke pudu dri seri iskandar sok pagi 6jan 09...ade ke yg nk beli??

rasenye tu je kot buat mase ni,seriously i have no idea what to write....huhu,till next time,daaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............assalamualaikum(^_^)

with love,
NisA

1 voice(s):

shikin amran~ said...

waaaaaaaaa~~~ gile aaaa... kwn ak dah wat blog!!! yeayyy~~~ leh update ttg kamu nisa! ^_^v

Post a Comment

 

Template by Best Web Hosting